Göz Çevresi Kolajen Etkisi

22-05-2023 10:38
Göz Çevresi Kolajen Etkisi

Göz Çevresi Bakımı Nedir ?

Türk kadınları arasında maalesef göz çevresi bakımı pek bilinmiyor. Ya da önemsenmiyor. Bize hep yüzüme hangi kremi kullanayım diye sorular geliyor. Ama ben hep önce göz çevresi bakımı diyorum. Neden böyle bunu açıklayacağım.
Göz çevreniz vücudunuzun en ince, en hassas bölgelerinden biridir. Ayrıca, ince çizgiler gibi yaşlanmanın ilk belirtilerini ilk ortaya çıktığı yerdir. Yüzünüzün ve vücudunuzun geri kalanı kadar yağ bezine ve kolajene sahip değildir. Bu da yüzümüzün kuruluğa, sarkıklığa, çizgilere ve kırışıklıklara daha yatkın olma nedenidir.
Bütçeniz müsait değilse ve tek bir ürün alabilecek durumdaysanız bana göre bu göz çevresi için olsun!
Düzenli uyuyun! İyi beslenin! Yeterince canlı su için! Yeme bozuklukları ve fazla çalışma gözaltı torbaları ile çok yakından bağlantılıdır. Karaciğeriniz iyi olsun. Sağlıklı cildin anahtarı, işini yapabilmesi için karaciğerinizi korumaktır.

Göz Çevresi Bakımı Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Yüzünüze dokunun. Dokunduğunuzda sinir sisteminiz gevşer ve eşsiz güzelliğinizle temasa geçersiniz. Bu, en saf haliyle öz sevgi ve öz bakımdır.
Gözaltı torbalarınıza da dokunun ve masaj yapın arkadaşlar! Özellikle soğutulmuş masaj taşı ya da ahşap masaj aletleri çok iyidir. Bu göz çevresindeki kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olur. Bağ dokusunun elastikiyetini, esnekliğini ve nem içeriğini korumaya yardımcı olan fibroblastları aktive eder. Gevşek bağları sıkılaştırır. At kılı fırçalarla kuru fırçalama teknikleri de çok iyidir. Gözleri rahatlatmak ve temizlemek için günde bir kez kaliteli damıtılmış gül suyuna batırılmış bir pamuğu gözlerin üzerine 10 dakika uygulayın. Bu göz çevresindeki koyu halka eğilimini de azaltacaktır.
Bunlar hep eski gelenek bilgeliğidir. Yüzeyin ötesinde cilt bakımıdır.
İyi bakın kendinize.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.